Sidsel Storm: Nothing in Between

Please follow and like us:

  • 0
  • Share
Sidsel Storm er en af den danske jazzscenes bedst profilerede sangerinder. Nok takket være hendes sjælfulde vokal og smukke ydre, men også takket være hendes valg af sikker genre: en kombination af jazz og pop. Der er i den forstand noget main-stream over Sidsel Storm. Noget potentielt ufarligt. Alligevel har hun med sine to tidligere album demonstreret et ægte talent – ikke bare som sanger, men også som sangskriver. Og dét talent udfolder hun endnu engang på sit tredje album, Nothing in Between, der – som forgængerne – rummer en række stilsikre, stilfærdige ballader, og som endog rendyrker det nutidige vokaljazz-udtryk. Nothing In Between rummer etablerede ballader som Caravan, ’s Wonderful og I’m Beginning To See The Light. Men det er og bliver Sidsel Storms egne numre (skrevet sammen med Peter Otto), der fungerer bedst. Ballader som Flown Awayog Copenhagen fremstår lyrisk autentiske, melodisk gribende. Bag sig har Sidsel Storm nogle af Nordens største jazztalenter: pianisten Magnus Hjorth, trommeslageren Snorre Kirk, bassisten Jesper Thorn, trompetisten Tobias Wiklund og gæstemusikerne Gustaf Ljunggren og Mads Mathias. Sammen med dem, har Sidsel Storm skabt sit hidtil bedste album.
****  /  Calibrated Music  /  45 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.