Sidsel Storm: Closer

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Sidsel Storm har i nogle år været en af Danmarks ypperligste jazzsangerinder. Mulighederne for at opleve hende live har været utallige, og med Closer er muligheden for at erhverve sig hele fire album med hende oven i købet til stede. I denne lytters øren har Sidsel Storm ganske vist fremstået lidt lille-pige-agtig i sin forløsning af jazzens ballader, men med Closer er det som om, hun er blevet modnet, mere afklaret, mere fokuseret i sit udtryk. Den DMA-vindende sangerinde – vil jeg påstå – er nu en af Skandinaviens mest interessante jazzsangerinder – både p.g.a. af hendes øjeblikkelige forvaltning af vokalen, p.g.a. hendes sangskriverkunst og p.g.a. hendes evne til at finde sammen med folk af den rette støbning. Materialet på Closer består for en stor dels vedkommende af egne sange (skrevet med hendes mand, Peter Storm Otto), men også af standards som April In Paris og I’ve Got A Crush On You. Og alt er forløst i et samspil med Magnus Hjorth, Snorre Kirk, Tobias Wiklund og Jesper Thorn – plus gæster. Closer er et (lidt for) pænt, men også (flot) gennemarbejdet album med swingende ballader forløst i et eminent samspil og med absolut fine soli undervejs.

****  /  Calibrated Music  /  47 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share