Michael Wollny Trio: Klangspuren

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

I oktober 2015 var Michael Wollny Trio på en lille turné, der bragte de tre tyske musikere rundt til fjorten byer i deres hjemland. Turneen vakte behørigt begejstring, og derfor er det en glæde (for os, der ikke oplevede koncerterne), at der undervejs blev lavet live-optagelser, som nu er gjort tilgængelige. Klangspuren består således af en fremragende CD med live-optagelser fra Hamburg og en lige så fremragende DVD med live-optagelser fra Leverkusen. Og hvilken oplevelse! Uanset om man foretrækker at lytte eller også at se, må man bøje sig i støvet for kapelmesterens evne til – med sin trio – at skabe underfulde klangflader og melodier. Pianisten Michael Wollny, bassisten Christian Weber og trommeslageren Eric Schaefer fremstår både i lyd og billede som et ideelt match, der kan forvalte det graciøst smukke såvel som det ekspressivt søgende. Musikken fremføres virtuost med nerve, sjæl og krop. Og det uanset om man fokuserer ind omkring den enkelte musiker eller ser på trioen som et organisk hele. Sammenspillet fungerer. Og klangsporene er dragende smukke, intet mindre.

*****  /  ACT Music  /  51 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share