Isabelle Denaro: From Within & Beyond

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Når man på den ene side, ser dette debutalbums cover, her på læser kunstnerens navn og siden hører hendes åbningsnumre, og på den anden side konstaterer, at sangerinden er en midaldrende, dansk kvinde med bopæl i Gladsaxe (hun debuterer bare i en sen alder), så strides fordommene. Isabelle Denaros (helt udanske) portræt på albummets cover leder tankerne i retningen af en diva som Celine Dion. Og det samme gør for så vidt hendes navn og materialet på hendes album (selv om Isabelle Denaros vokal ikke tilnærmelsesvis kan måles med Celine Dions). De gennemproducerede, grandiose popballader på hendes debutalbum, From Within & Beyond, har – som danskeren selv (og som Celine Dion) – noget internationaliseret over sig. Noget gangbart i den vide verden. Noget absolut smooth og main-stream. Og netop det er på én gang albummets force og problem: Man støder sig som lytter ikke, eftersom albummet ingen kanter har, men man tvinges som lytter heller ikke til at stoppe op og skærpe opmærksomheden. Ikke desto mindre giver albummet indtryk af, at Danmark i Isabelle Denaro har et potentielt navn til Det Internationale Melodi Grand Prix.

***  /  ScarletRedTalent  /  43 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share