Anna Scharling: Sleeping at the Gates

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Hun udgav sin første EP i november 2015, blev i 2016 udvalgt til Danish Vibes og optrådte samme år på SPOT, UHØRT og Understrøm Festival. Og nu er hendes debutalbum, Sleeping at the Gates, her så. Og hvilket et! Sleeping at the Gates er et aldeles overbevisende, smukt og gennemarbejdet debutalbum af det unge, danske stjernefrø. Singer-songwriteren, Anna Scharling, har ganske vist lavet albummet i samarbejde med Gustaf Ljunggren og Michael Møller – som begge har sat deres fine fingeraftryk på det – men helheden fremstår alligevel som Scharlings egen. Og dét er en helhed, som både er en attraktion og et løfte om meget mere. Vel er hun ikke alene på den danske singer-songwriter-scene, men hendes engelsksprogede sange har – allerede at dømme efter denne debut – meget substans, hendes vokal er unik, hendes arrangementer er usædvanlige og hendes akkordprogressioner er lige så. Tag et nummer som, From Home, og man tænker: Her er en dansk singer-songwriter, der med naturlig autoritet lægger sig i sporene efter Kate Bush. I et andet fremragende nummer, I Remember the Darkness, synger hun smukt duet med Michael Møller. Og igen-igen er det særegent smukke evident.

****  /  Divine Records  /  41 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share