Allan Mortensen & Jens Jefsen Trio: With You in Mind

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Det er snart 50 år siden, at de to – sangeren Allan Mortensen og bassisten Jens Jefsen – mødte hinanden i Holger Laumanns århusianske jazz-beat gruppe, TEARS. Men for et par år siden teamede de to op igen, og dét er der nu kommet et album ud af! Desværre et bedaget album uden den store gnist. With You in Mind består både af nye Allan Mortensen-numre og af en jazzificering af nogle af hans ældre – foruden af jazzede versioneringer af standards som Allen Toussaints With You In Mind, Eddie Floyd & Stephen Lee Croppers Knock On Wood og Byron Hill & Anthony Jerome Martins Politics, Religion and Her. Men uanset om Allan Mortensen og Jens Jefsen, Anders Rose og Søren Frost med gæster – Veronica Mortensen, Palle Mikkelborg og Samuel Hejslet – kaster sig over det ene eller andet, er det som om, de ikke kan løfte materialet op i betagende nye, pulserende højder. Største enkeltstående præstation er meget sigende Palle Mikkelborgs trompeteren i Andreas Lindahl & Anders Widmarks To Open Up My Heart. Derfor tænker man: Genforeningen og indspilningen have haft mere kraft og substand end den, der sætter sig aftryk i lytterens øregange!

**  /  Gateway Music  /  53 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share