Jan Rørdam: This

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Det er endnu engang et helt enkelt og fint album, den danske singer-songwriter, Jan Rørdam, udsender. Efter Stardust In Your Hands fra 2014 er This en absolut værdig opfølger – et godt gedigent vokal- og guitarbaseret folk-pop-rock-album, der vægter sangen og melodierne. Og man må lade manden, at han har sans for det – dét at snedkerere sange. Sans for det – at kombinere enkle budskaber og fængende folk-pop-rock-melodier. Sans for det – med afsæt heri at skabe soundscapes, der giver et uforfalsket indtryk af, at vi her lytter til en moden form for indie-folk-pop-rock. For helt ærligt: Det her er både værdigt og vel gennemført. This er et gedigent album – indenfor genren – uden dog at være et innovativt eller epokegørende album. Genrens problem er, at den let bliver for blankpoleret og for smooth, men Jan Rørdam undgår at falde i dén fælde, selv om også hans musik er blankpoleret og smooth. Han formår – med et godt hold af sidemen – at holde balancen og endda at bringe enkelte perler til torvs: numre som A Door in the Mirror og A Man With 2 Shadows som begge – helt i genrens ånd – forbinder den gamle westcoast folk med nutidens singer-songwriting.

***  /  Eget selskab  /  36 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share