Reverse: Museum

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Trommeslageren, Terkel Nørgaard, har med sit orkester, Reverse, fået sig etableret som en virkelig seriøs leverandør af moderne instrumentaljazz. Reverse, der foruden af kapelmesteren selv består af piansten Søren Gemmer og kontrabassisten Jesper Thorn, bringer således en meget lytteværdig form for lounge-jazz til torvs. Denne moderne lounge-jazz består af tydelige melodilinjer, komplekse stisystemer og store lysninger med fint udsyn – midt i en i øvrigt behagelig tåge. Musikken ændrer ofte karakter, men må alligevel betegnes som stringent i opbygning og udførelse. Og nok så væsentligt: Den har noget dragende over sig, fordi produktionen er så god, at man som lytter er som i berøring med alle musikkens delelementer. Har man et godt lytteudstyr, får man uvægerligt den oplevelse, at man er tilstede – midt i studiet, tæt op af de enkelte instrumenter og musikere. Og det i sig selv er imponerende! Men lige så imponerende er altså det kunstneriske resultat, som vidner om en insisteren på kvalitet.

****  /  DME  /  40 min.  /  Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share