Chad Lefkowitz-Brown: Onward

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den amerikanske jazzsaxofonist, Chad Lefkowitz-Brown, har i en alder af 27 år manifesteret sig som et virtuost talent. Han har allerede spillet med så vidt forskellige navne som Dave Brubeck og Taylor Swift. Har igennem flere år været medlem af Arturo O’Farrill’s Afro-Latin Jazz Orchestra, som har vundet flere Grammy’er. Han har selv modtaget flere DownBeat Student Music Awards og er pt. et af de yngste fakultetsmedlemmer på San Fransisco Conservatory of Music. Med andre ord: Han er en jazzmusiker i fremdrift, og hans nye album i eget navn, Onward, bekræfter det. Hovedparten af materialet på albummet har han selv skrevet, men der indgår også standards af John Coltrane, Hoagy Carmichael og Cole Porter foruden et enkelt popnummer af Stevie Wonder (Isn’t She Lovely). Og alt forløses fornemt i sammenspillet med hans sidemen – Steven Feifke på klaver, Raviv Markovitz på bas og Jimmy MacBride på trommer – om end denne anmelder også finder forløsningen lidt kedelig og poleret. På to numre medvirker Randy Brecker på trompet, og dén gæsteoptræden henleder ikke desto mindre opmærksomheden på, hvor beslægtet Lefkowitz-Brown i sit spil er med afdøde Michael Brecker. Dét i sig selv er en kvalitet.

****  /  Lebayle  /  55 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share