Innocent When You Dream: Dirt in the Ground

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den amerikanske jazztrompetist, Aaron Shragge, og hans orkester, Innoncent When You Dream, har tidligere kastet sig over materiale af Tom Waits og gør det igen-igen på albummet, Dirt in the Ground. Sammen med bl.a. saxofonisten Jonathan Lindhorst, guitaristen Ryan Butler, slideguitaristen Joe Grass og bassisten Dan Fortin udforsker han således hvordan skramlede numre som eksempelvis Dirt in the Ground, Down in the Hole og Hang on St. Christopher kan omkalfatres og instrumentaliseres. Shragges jazzede versioneringer er af overbevisende styrke og åbner så at sige nye perspektiver i Tom Waits’ oprindelige kompositioner og sange, hvorfor albummet også er yderst interessant. Tom Waits har skrevet mange uomgængelige musikstykker, som emmer af smøger, bajere og forbistret tale. Og den ”ramme” respekterer Shragge og hans orkester til fulde. Derfor er versioneringen også værd at stifte bekendtskab med – selv om man kan komme til at længes efter den oprindelige version og den rustne vokal.

****  /  Aaron Shragge Music  /  48 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share