Nils Poulsen & Combo 73: I en bedre verden

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Med albummet, I en bedre verden, bryder den danske rockmusiker, Nils Poulsen, mere end 17 års tavshed. Han var i 70erne og 80erne en aktiv sangskriver og guitarist – bl.a. som medlem af Wild Horses og siden Shackboys – og udgav i 90erne hele tre roste soloalbum. Men først nu følger han altså op – med et fjerde soloalbum. I de mellemliggende år har han nok skrevet sange og musik og i det hele taget øvet sig, men I en bedre verden giver alligevel indtryk af, at Nils Poulsen har været afskærmet fra musikkens videre udvikling. Det er som om, han med sine nye rocksange fortsætter, der hvor han selv – og dansk rock i det hele taget – slap for 17 år siden. Og dét giver sangene et lettere antikveret præg – et præg som hans tre sidemen i Combo 73 (Simon Høirup, Assi Roar og Claus Bjørn Hansen) ikke har kunnet rette op på. Sangene er, som danske rocksange som oftest var før årtusindeskiftet – simple og blodfattige. Selv om nummeret, Ingen steder fra, rummer gode takter, er albummet ikke som helhed nogen forløsende oplevelse.

**  /  Fruegade 13 Music  /  34 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share