Anne-Louise: Embracing My Fears

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den vestjyske, i Aarhus bosiddende singer-songwriter, Anne-Louise (med efternavnet: Gadsbølle), har med Embracing My Fears udsendt… – måske en debut-EP, måske et debut-album, i hvert fald syv numre af tilsammen 29 minutters varighed. Materialet har hun selv skrevet, og dét så absolut med bravour. Selv om kvaliteten indenfor de syv numre er vekslende, efterlader Anne-Louise Gadsbølle det klare indtryk, at hun har talent – om end et talent, der må videreudvikles. Man fornemmer, at hun har hentet inspiration hos Tina Dickow, men også at hun samtidig er helt sin egen, et åbenlyst sangskriver-talent, der – som forbilledet – oven i købet kan komponere, ramme lytterens melankolske åre og knytte kontakt dertil. Det er dét, der – trods alle forbehold – gør hendes sange så uomgængelige. De er enkle og dog fyldige – netop fordi de bringer store følelser i spil. Bedste numre er Aura og Let It Fly – numre, der bringer de store spørgsmål om tro og tvivl, mod og frygt i spil. Men også det eneste dansk-sprogede nummer, Menneske, rummer – i kraft af indhold og form – løfter om meget mere fra Anne-Louise Gadsbølles side.

***  /  Eget selskab  /  29 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share