Brett Perkins & The Pawnshop Preachers: Put A Fork In Me, I’m Done

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Tjek albummets titel endnu engang, og du vil forstå, at musikken her er uhøjtidelig, fanden-i-voldsk, måske endda ironisk. Alt det er den! Og dertil kantet, skramlet og desværre uraffineret. Selv kalder Brett Perkins sin musik ”americana” iblandet ”californiske country-stil” og ordspil, der stammer fra hans families ”bonderøvs-rødder i Kentuckys bjerge”. Hans tolv sange inviterer til alt andet end andægtig aflytning. De emmer ”af skæg, ballade og en musikalsk tur i høstakken”. Intet mindre, men næsten også kun det! Bandet er da også, med Brett Perkins, ord det band ”din bror drømmer om at spille i, din kæreste ikke stoler på og din mor advarede dig imod.” Sangeren, guitaristen og frontfiguren, Brett Perkins, har omgivet sig med følgende bonderøve: bassisten Troels ‘Pistol’ Alsted aka Brother Alsted, guitaristen Rune ‘High Marks’ Højmark aka The Good Reverend Rune og trommeslageren Jakob ‘One Love’ Rønlov aka Brother Rønlov. Og så går det ellers derudad på amerikansk dialekt, med dansk back-up og en lyd, som var vi i slutningen af 1800-tallet på en bar ude i Midtvesten, med booze i glassene, kort på bordene og letlevende damer bag og omkring baren.

**  /  Works of Heart  /  29 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share