Jørgen Emborg, Emil Hess, Søren Lee: 3 of a Kind

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Det er tre af Danmarks store jazzmusikere, der tilsammen udgør 3 of a Kind – nemlig pianisten Jørgen Emborg, saxofonisten Emil Hess og guitaristen Søren Lee. Materialet på deres live-optagelse fra Christians Kirken på Christianshavn er til gengæld ikke helt så stort. Al materialet er skrevet af én af de tre – Emborg, Hess eller Lee – og det hele er for så vidt fint, melodisk og tilgængeligt, men altså også en kende kedeligt. Man skal således koncentrere sig under aflytningen for ikke igen og igen at opleve, at det hele bliver som et småmønstret tapet uden opsigtsvækkende konturer. Eneste egentlige højdepunkt på albummet er Emil Hess’ helt stilfærdige, blåtonede ballade, Oceans, som både giver klaver, sax og guitar fin plads til solopartier. Dét nummer rummer store perspektiver, store horisonter, store oplevelser – selv om det er simpelt. Resten af albummet forbliver imidlertid en flad oplevelse – uanfægtet af, at de tre ophavsmænd hver især og tilsammen er kapaciteter.

***  /  Gateway Music  /  47 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share