Jamie Reynolds: Grey Mirror

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Jamie Reynolds er et nyt stjerneskud på den canadisk jazzscene. En komponist og pianist, der – både i kraft af eget talent og evnen til at sammensætte musikere – kan sætte nye standarder i canadisk jazz. På sit nye jazzalbum, der – meget sigende – udkommer på Fresh Sound New Talent, har han sat guitaristen Matt Stevens (kendt fra Christian Scott og Esperanza Spalding), bassisten Orlando LeFleming, trommeslageren Eric Doob og blæsekvartetten The Westerlies i stævne. Og konstellationen formår at forløse Jamie Reynolds nye originalmateriale til UG. Ganske vist forekommer store stræk af albummet mig at være strukturelt flade og vanskelige at indoptage. Men nærlytter jeg – især til albummets sidste numre – fremstår en musisk karakter, der lover godt. Numre som Small Worlds og The Earliest Ending, er ikke – som flere af de indledende numre – lydtapeter, men karakterfulde signaturer, der især afspejler et eminent sammenspil mellem Jamie Reynolds og Matt Stevens. Netop dét – kan man håbe – blive bibeholdt fremover.

***  /  Fresh Sound New Talent  /  51 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share