Malmø: We Come From The Stars

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

We Come From The Stars er den unge, aarhusianske singer-songwriter Maria Malmøs debutalbum. Et ganske godt og sine steder gribende enkelt album, der placerer hende på en hylde, hvor singer-songwritere som Agnes Obel, Broken Twin og Eivør i forvejen befinder sig. De første idéer til Malmøs debutalbum blev undfanget i den klare luft i Himalaya for et par år siden – måske er det derfor, albummet har fået dén titel og den kunstneriske klarhed. Måske skyldes titlen, at Malmø er blevet mor. Måske slet og ret, at hun har læst sig til, at mennesket består af stjernestøv: d.v.s. nitrogen, kalk, jern og kul, bl.a. I hvert fald er hun metaforisk oppe på den store klinge med sin storytelling, og fascinerende nok fungerer hendes tekster virkelig godt sammen med den i øvrigt meget enkle musik. Især åbningsnummeret, Breaking, og titelnummeret, We Come From The Stars, rammer denne lytter dybt. Men også de to numre – The Way og Four Lands – hvorpå færøske Eivør gæsteoptræder har rummer en skønhed. Ellers er det især teksterne, de enkle kompositioner og sammenspillet med manden, guitaristen Asger Jakobsen, der aftvinger påkalder sig interesse og opmærksomhed.

****  /  Songcrafter Music  /  45 min.  /  Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share