Andreas S. Jensen: Disturbed

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Andreas S. Jensen er en dansk singer-songwriter og producer bosiddende i London. Han har været medlem af de hedengangne danske orkestre, Parkering Forbudt og Simcess. Er i England pt. medlem af reggae-breakbeat-drum’n’bass bandet Dub Pistols. Og har været producer for bl.a. Kevin Lyttle, Armand Van Helden og Dido. I 2014 EP-debuterede han i eget navn med Disconnected. Og nu udsender han så sit første album i eget navn, Disturbed. Og det er et album, hvortil han selv har skrevet halvdelen af materialet. Manden, der var medstifter af Vesterbros berømte café, Bang & Jensen, og bl.a. producerede det engelske bidrag til Eurovision Song Contest i 2006, har begået et ganske godt album, uden dog at overbevise. Ikke at man efterlades i tvivl om, at det har været vigtigt for ham at skrive og indspille netop de ti sange, der er på albummet – man fornemmer ganske tydeligt hans formidlingstrang – men samtidig forbliver de pop-rockede singer-songwriter-tracks – forholdsvis flade og konventionelle. At der over enkelte numre – f.eks. Unchanged – er et garagepræg styrker ganske vist albummet, men det generelle indtryk af albummet er, at det forbliver fladt.

***  /  A Vibey Place  /  41 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share