Anders Gantriis: In My Mind

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anders Gantriis er en ny dansk singer-songwriter, og hans album, In My Mind, hans debut på skive. Hvordan hans vej til pladedebuten har været, skal jeg ikke kunne sige, men mit gæt er, at han længe har tøvet, indtil venners opfordringer (venner og familie bliver i liner-notes takket for hjælp og inspiratorisk støtte) og mulighederne i øvrigt gjorde springet udi projektet oplagt. Nu er debutalbummet her så – et album med simple, iørefaldende, poppede sange, der sine steder nærmer sig indbegrebet af singer-songwriting, sine steder simpel pop, folk eller country. Enkelte numre har fået fin airplay i radioer – det gælder især åbningsnummeret No Ordinary Road og Red Winged Blackbird – men efter min mening er de mest formfuldendte numre, Sitting By The Window og Show You – to numre, der rummer en ro og retning. Som helhed betragtet er albummet lidt svagt, famlende, usikkert. Måske er det et fint første springbræt i en karriere med sang og musik, men det er desværre ikke et overbevisende startpunkt, selv om der altså også er godt at spore.

**  /  Gateway Music  /  35 min.  /  Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share