Contrast Trio: Letila Zozulya

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Tyske Contrast Trio arbejder i sandhed med kontraster. Eller rettere sagt: Trioen forsøger at smelte kontraster sammen – jazz, electronics og folk. Og det med noget, der forekommer at være et naturligt raffinement. For genremikset lykkes rent faktisk for de unge drenge fra Frankfurt, som noget helt selvfølgeligt, og man sidder ikke som lytter tilbage og undrer sig over det, man hører. Tvært imod. Man accepterer musikken som en ny form for cross-over, og man aftvinges respekt for projektet, fordi genremikset forekommer så naturligt og selvfølgeligt. Ikke at jeg dermed siger, at genremikset for mig er som en åbenbaring, men alene det, at de tre formår at åbne mit lytteapparat på ny er ære værd. Musikken udfordrer og kræver – både den (primært) instrumentale del og den (sekundære) del, der også byder på russisk vokal ved bl.a. Insa Rudolph, Ruslan Kirsh og Iryna Patsulia.

***  /  Bimba Records  /  62 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share