Chris Platt Trio: Sky Glow

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den canadiske jazzguitarist, Chris Platt, pladedebuterer i eget navn med Sky Glow – syv smukke og melodiske stykker musik, som både synes at hylde fortiden og fænomenet: jazztrio med guitar. Det har helt åbenlyst ikke været Platts ærinde at forny konstellationens mulige udtryk. Snarere har det været hans ambition at lægge sig ind i strømmen af fortællinger, der er udgået fra konstellationen. Dét gør han til gengæld med virtuositet og snilde – optaget som han tilsyneladende er af jazzens potentielle ynde. Bag sig har Platt kontrabassisten, Phill Albert, og trommeslageren, Robin Claxton. Og sammen formår de tre altså at lave et meget gedigent og lytteværdigt album på baggrund af Platts kompositioner. Den unge mand, der har optrådt som sideman for en række store navne som eksempelvis Dave Leibman, Jerry Bergonzi og Norma Winstone, træder selv i karakter som en mere end habil komponist og kapelmester. Derfor skal Sky Glow også anbefales til alle, der holder af guitarbaseret jazz.

****  /  Eget selskab  /  33 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share