Anna Sne: Some Will Never Dance

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den danske singer-songwriter, Anna Sne (aka Anna Schneekloth), albumdebuterer storladent og dramatisk, værdigt og vedkommende med Some Will Never Dance – og det vel at mærke efter først at have fået en vis opmærksomhed på danske radiostationer med singlerne, My Man og Sirens. Hun har selv skrevet materialet – i New York, Berlin og København – og dermed skabt de sange og den musik, som så åbenlyst grænser op til popgenren, og som tekstuelt så åbenlyst kredser om byen som vidne til stort og småt. Albummet er blevet til i et tæt samarbejde med guitaristen og produceren, Jakob Winther, som har tilført materialet en mere rå og rocket lyd end den, der kendetegnede Anna Snes anmelderroste debut fra 2013. Lyden – kombineret med Anna Snes sikre flair for sangskrivning og sensuelle sans for formidling har gjort albummet lytteværdigt, umiddelbart tilgængeligt og i passager decideret dragende. Singlerne funkler, men det gør f.eks. også balladerne Had I Only Loved You, That’s When You’ll Know og Where The Waves Are Breaking. Som helhed fremstår debutalbummet lovende og stilsikkert.

****  /  Eget selskab  /  39 min.  /  Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share