Me&Mobi: Agglo

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den schweizisk/tyske trio, Me&Mobi, er noget for sig. En gruppering, der spiller musik, der på sin helt egen måde er et miks af moderne kammerjazz, nujazz, electronica, techno og urban avantgarde: indbegrebet – i disse disruption-tider – af musik, der bryder med gængse konventioner om genregrænser. Musikken er på én gang dybt kontrolleret og vildt improviseret. Og det er dét, der gør den så helt igennem usædvanlig. Philipp Schlotter, Lisa Hoppe og Fred Bürki er alle rundet af popkulturen, men de har også alle ambitioner, der rækker videre. Og dét kommer til udtryk på Agglo – selv om de tager udgangspunkt i konventionelle instrumenter som klaver, kontrabas og trommer. Med elektroniske virkemidler forvrænger de den akustiske musik og skaber en kalorierig, næsten dystopisk form for sci-fi i en kakofoni af skærende lyde. Det hele er eksperimenterende, uortodokst og alt andet end pleasende. Af samme grund er det hele uafrysteligt – grimt, men udfordrende.

***  /  Prolog Records  /  41 min.  /  Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

 

Please follow and like us:

  • 0
  • Share