Peripheral Vision: More Songs About Error And Shame

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

More Songs About Error And Shame er JUNO-Award-nominerede Peripheral Visions fjerde album. Den innovative, canadiske jazzkvartet har før gjort sig bemærket med en udtalt trang til at bryde med jazzens rammer og konventioner, og langt hen ad vejen gør orkesteret igen-igen netop dét med sit nye udspil – selv om man aldrig er i tvivl om, at det er jazz, man lytter til. Det nye album består af instrumental jazz, der både er frisk, uforudsigelig og mange facetteret – for ikke at sige svært tilgængelig. Musikken er nok cross-over til andre genrer, men også i sig selv kompleks, grænsende til avantgardistisk og abstrakt. I hvert fald intellektuelt udfordrende. Den lefler ikke, gør sig ikke til, charmer sig ikke på nogen måde ind. Er ikke decideret introvert. Men heller ikke umiddelbar, let tilgængelig, kropslig, sanselig, ekstrovert. More Songs About Error And Shame er af samme grund for meget trænede og stadig åbne jazzlyttere.

***  /  Pheriheral Vision Music  /  53 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share