The Wish: Wish Now

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Didia Lavrsen og Niels Nørager udgør et par, der under det fælles kunstnernavn, The Wish (der inkluderer en række sidemen), udsender albummet, Wish Now, som efterlader denne anmelder tvivlrådig. Jeg erfarer på den ene side ganske snart og klart, at makkerparret ikke med Wish Now har skabt et skelsættende værk, for der er flere små svagheder i komposition, sangskrivning, forløsning og produktion. Men samtidig støder jeg igen og igen – selv efter gentagne aflytninger – ind i passager, der både forekommer mig effektive, smukke og dragende. Eksempler på disse er Peter Kyhns overbevisende guitarsolo på titelnummeret og Jens Chr. ”Chappe” Jensens graciøse powersaxplay på nummeret, Nightly Talks. Disse momenter, kombineret med et ganske fint og gennemgående, stilrent fokus, gør mig positivt stemt. Og dermed tvivlrådig. Der er noget uforløst på albummet, men samtidig er der noget stilrent, og det skisma efterlader mig som ét spørgsmålstegn. Den vokalbaserede jazzpop / singer-songwriting har åbenlyse kvaliteter, men altså også svagheder, der forstyrrer min glæde ved at fordybe mig.

*** / Gateway Music / 38 min. / Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share