Dinosaur: Wonder Trail

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Den britiske jazztrompetist, Laura Jurd, er efterhånden ved at have fået sig positioneret på sit hjemlands jazzscene, som den talentfuld musiker, komponist og kapelmester, hun er. Jurd har helt fortjent vundet en lang række priser og bl.a. den hæder at blive BBC New Generation Artist fra 2015 til 2017, og nu udsender hun så igen et nyt album på det ambitiøse indie label, Edition Records – i øvrigt sammen med keyboardmaestroen, Elliot Galvin, el-bassisten, Conor Chaplin, og trommeslageren, Corrie Dick. Derfor er det naturligt nok med store forventninger, jeg sætter albummet på. Men… denne gang bliver jeg altså skuffet – måske fordi Jurds musik denne gang har mere karakter af skitser end af (form)fuldendt musik. Musikken rummer grooves, der emmer af elektronisk minimalisme og 80’er-synth-pop. Vel er der også jazzet improvisationer i musikken, lidt folk, lidt rock. Og mikset kunne være interessant, men – som sagt: Det er som om det ikke rigtig bliver foldet ud, men forbliver skitse-agtigt.

***  /  Edition Records  /  37 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share