Sveistrup: In Your Face

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    (Jakob) Sveistrup har, som kunstner, vendt sit eget fornavn ryggen. Måske fordi han – med sit tredje album i eget navn – har fået lyst til at søge udenlands (og de i udlandet ikke forstår, at Jakob staves med k)! Selv siger han i hvert fald, at han med In Your Face ”redefinerer sig selv som sanger og komponist”. Uanset hvad dette behov for at redefinere sig selv så skyldes – uanset at han stadig ikke har fået det afgørende gennembrud i Danmark – har han erhvervet sig en rutine, som er evident på det nye engelsksprogede album, der har internationalt tilsnit. Som lytter møder man på In Your Face en moden sangskriver og sanger, der fremstår stilsikker og helt bevidst om sine virkemidler – både ved skrivepulten, mikrofonen og i produktionen. Numre som Booze, Compromise, Jealousy, The Fall, Savour the Night og Victorywood Street er således gennemført flotte popballader med iboende elementer af funk, soul og/eller R&B. Selv fremstår Sveistrup overbevisende sikker som sanger. Men kompositioner, arrangementer og instrumental forløsning fremstår lige så overbevisende. Og internationalt lovende.

****  /  Eget selskab  /  46 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share