Judith Owen: redisCOVERed

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Hun fik et veritabelt gennembrud, den walisiske sangerinde Judith Owen, da hun i 2016 udsendte albummet, Somebody’s Child. Albummet blev af Sunday Times udråbt som et af årets bedste, og mange andre medier – ikke bare britiske – fulgte trop. Roserne var mange, lange og farverige. Og sådan bliver det sikkert også denne gang, selv om Judith Owen på sit nye album går ad trådte stier. På redisCOVERed versionerer hun tolv håndplukkede sange fra skattekisten – blandt andre Drakes Hotline Bling, Soundgardens Black Hole Sun, Ed Sheerans Shape of You, Donna Summers Hot Stuff og Joni Mitchells Cherokee Louise. Vidt forskellige sange, som dog alle i Judith Owens versionering bliver som skabt til og for hinanden. Når jeg tror, at det nye coveralbum får en god modtagelse hænger det især sammen med, at det er så helt igennem godt produceret af David Bianco (som også har produceret for Tom Petty og Bob Dylan). Selv foretrækker jeg ikke desto mindre en større grad af originalitet – selv om især versioneringen af Cherokee Louise er eminent. Kopieringen bliver for mig lidt for kalkuleret.

****  /  Twanky Records  /  42 min.  /  Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share