Michelle Birkballe: 2018

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Michelle Birkballe har udgivet flere album (og sat flere børn i verden) – i det hele taget forplantet sig godt og grundigt (selvom hun endnu ikke er fyldt 40). Og hendes nye album, 2018, er bare endnu et skud på stammen – om end resultatet af et modnet menneskes livtag med bluesmusikken. Men selv om der således knytter sig et element af erfaring og levet liv til bluesudgivelsen (man skal være moden for troværdigt at kunne begive sig ud i bluesmusikkens mørke), er 2018 også et forholdsvis spinkelt kunstnerisk indspark. Bedst fungerer et drævende nummer som Come Back Home – både tekstuelt og musisk fungerer det optimalt. Fint fungerer også et mere poppet nummer som Leave Me. Men andre numre fremstår som forcerede rip-off’s – det gælder f.eks. Pretty For You, som har noget røvballe over sig, en em af vedvarende fest snarere end ærgerrig originalitet. Det svingende niveau på 2018 gør oplevelsen til en blandet fornøjelse, men er man til røvballe og/eller gang i blues-butikken, bør man alligevel tjekke Birkballes nye ”baby” ud.

***  /  Eget selskab/Gateway Music  /  41 min.  /  Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share