Maria Elizabeth: Circle the Woods

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Hun er uddannet musiker. Skriver sange (og bøger om sange og musik). Men er også udøvende. Og i øvrigt et menneske optaget af det spirituelle. Alt dét (og meget andet) – kombineret med et mere eller mindre tilfældigt møde med Henrik Balling fra gruppen, Gangway – ligger til grund for hendes nye album, Circle the Woods. Endnu engang præsenterer Maria Elizabeth Hersing sig som en gedigen singer-songwriter, men der er ingen tvivl om, at mødet med Balling har påvirket hendes udtryk, som er blevet mere stringent poppet. Balling er med som sideman, medproducer og medforfatter, og hans medvirken er især evident i velturnerede popballader som The Wanderer og Love a 1,000 Years. Både de to ballader – og i øvrigt de andre sange, materialet som helhed, formidlingen som sådan – fremstår som skabt ud af modenhed, autenticitet og optagethed af det enkle. Sangene og musikken er gribende, dybe og kredser om fænomener som kærlighed, etik – og netop spiritualitet. De søger ikke hovedsporet, men er alligevel let tilgængelige.

****  /  Eget selskab/Gateway Music  /  50 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share