The Tiki Collective: Muse

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Canadiske Tiki Collective, er et stort orkester, der spiller et miks af jazz, pop og eksotisk musik. Bag orkesteret står produceren, Jaymz Bee, og guitaristen, Eric St-Laurent – to personligheder, som i årevis har haft et blødt punkt, hvad eksotisk musik angår. Begge har givet været i deres es, da kollektivet – de i alt 12 eminente musikere – skulle præsenteres for materialet til Muse. Albummet består således af 13 magiske perler på snor – “standards” som Osvaldo Farres’ Quizas, Quizas, Quizas, Robert Welch’ Hypnotized og Sades The Sweetest Taboo. De 12 musikeres og producerens timer i studiet har resulteret i et materiale, der kan betegnes som et på én gang moderne og retrospektivt miks af surf, jazz og pop med elementer af polynesisk musik og klange og rytmik af den slags, man i øvrigt støder på, når man går i land på øerne i det sydlige Stillehav. Kollektivet har under indspilningen af Muse haft besøg af hele 15 sangerinder – og det sætter sit præg på det rigt facetterede, men stadig meget stringente album, der emmer af varme og glød, og som konstant fremkalder billeder af uendelige, hvide sandstrande og palmer en masse.

*****  /  Vesuvius Music  /  51 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share