Angela Verbrugge: The Night We Couldn’t Say Good Night

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Den canadiske jazzsangerinde, Angela Verbrugge, pladedebuterer med The Night We Couldn’t Say Good Night. Et album, der vidner om, at Verbrugge vitterligt er det sangtalent, som rygtet på forhånd har meddelt. Debutalbummet består af en række ballader fra grænselandet mellem vokaljazz, the Great American Songbook, Broadwaymusicalen og den traditionelle kabaret. Det er med andre ord ikke nytænkning og kant, man får med Verbrugge, men solid fundering i underholdning, traditioner og standards – om end flere af numrene på debuten er hjemmelavede. De numre, jeg selv hæfter mig ved, er standards som 2xGershwins Love Walked In, Kusik & Rotas Speak Softly, Love og Leveen & Gillespies A Night In Tunesia. Alle fremføres disse standards med akkuratesse og åbenlys sans for det indbyggede swing. Men samtidig konstaterer jeg, at de fremføres på en sådan vis, at jeg i bund og grund keder mig som lytter, savner udfordringer og kant, ægthed og tvingende nødvendighed. Det hele bliver for pænt, poleret og pussenusseligt.

*** / Gut String Records / 50 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share