Ole Chrintz: OCZ

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Ikke at jeg kender detaljerne i historien, men som jeg har hørt det, er Ole Chrintz en moden forretningsmand, der har haft et ”ungdommeligt” ønske om at skrive nogle sange, indsynge dem i et professionelt studie og udgive dem på et etableret label. Drømmen er hermed gået i opfyldelse – med den dansk/svenske jazzsangerinde Anna Kruses mellemkomst. Chrintz har skrevet nogle sange, Kruse har samlet en stribe musikere og arrangeret og produceret musikken – og ud af den fælles indsats i The Village Recording Studio er kommet et album, OCZ, som faktisk fortjener opmærksomhed. Teksterne rimer på hjerte og smerte og er ikke lyrisk bemærkelsesværdige, men musikken (og teksterne til sammen) fungerer fint og forløses troværdigt af Chrintz og de dygtige sidemen og –kvinder under Kruses ledelse. Genremæssigt er vi i den dansk-top-poppede afdelingen af singer-songwriting, idet sangene konsekvent er enkle, umiddelbare og bloody mainstream (det er titlen på sidste skæring). Men håndværket er i orden, viljen til at meddele sig til stede og kommunikationen gedigen.

*** / Gateway Music / 32 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share