Karin Plato: This Could Be The One

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Karin Plato er en af Canadas kendteste jazzvokalister. En kvindelig kunstner, der dukker op her, der og alle vegne – på sit hjemlands jazzscener, i sit hjemlands medier og på sine fellow-Canadian’s stereoanlæg og streamingstjenester. Og så er hun endda ikke bare sanger, men også komponist, arrangør og producer. Det er i sin egenskab af sangskriver, komponist og sanger, hun nu henvender sig – med et nyt album, hendes ottende til dato. Og This Could Be The One er vitterligt et meget fint, modent og ydmygt album med fint afrundede jazzballader – for størstedelens vedkommende skrevet af Karin Plato. Et par standards har ganske vist også fundet vej ind på albummet – Williams’ I’m So Lonesome I Could Cry og Carmichael & Loessers Heart and Soul foruden Lennon & McCartneys I’ve Just Seen a Face – men det er hendes eget materiale, der har mest nerve og kant. Et nummer som July har f.eks. flere fascinerende lag i sig. Både takket være komposition og arrangement. Og takket være de fire sidemen’s teknisk solide back-up.

**** / Stikjazz Music / 56 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share