Claudia Campagnol: I’m Strong

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Hun er født i Ungarn, til dels vokset op i Sverige, men har nu adresse i Danmark. Hendes forældre var musikere og faderen blandt andet optaget af fusionsmusik og navne som Chick Corea, John Patitucci, Wayne Shorter, Herbie Hancock og Mezzoforte. Og dét satte sit præg på datteren – den unge, talentfulde og vakte kunstner. Selv om Claudia Campagnol siden både blev komponist, arrangør, sangskriver og sanger, blev det i de første år den instrumentale musik, der greb hende. Ikke desto mindre indgår der på hendes længe ventede debutalbum en sang, Rainbow Dreams, som hun allerede skrev som 12-årig. Nummeret har hun formodentlig siden raffineret, men det vidner ikke desto mindre om, hvor vakt hun var allerede som helt ung. Claudia Campagnol har selv skrevet de fleste numre på albummet, I’m Strong, og disse numre fremstår alle som stringente, stilsikre og helstøbte – det nævnte nummer som klart rundet af 80’ernes fusion og funk. Det hele er effektivt og smooth, men også en anelse glat og konturløst, trods den kompositoriske, instrumentale og vokale sikkerhed.

**** / Giant Sheep Music / 39 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share