Røgsignal: Bodies

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Røgsignal er et forholdsvis nyt, Aarhus-baseret orkester, der spiller en helt særegen form for instrumental jazz-lounge-musik med elektroniske klangflader, som – trods en gennemgående, dynamisk puls – animerer til meditation. Orkesteret pladedebuterede i 2016 med albummet, Pletter på solen, og fik med det både en generelt god modtagelse og en gedigen air-play på P8 Jazz. Siden er orkesteret blevet et ”navn” på den elektroniske, danske indie-jazz-scene. Og det navn vil sikkert stå klarere på lystavlen med det andet album, Bodies, som er mere strømlinet end forgængeren, mere gennemproduceret og mere moderne. Fundamentet i musikken er live-tracks, der  kombineres med et hav af vintage synthesizere, guitarer, slagtøjsinstrumenter og strygere. Og alt samles af producer og lydtekniker, Anders Boll, der med sans for det æstetiske beriger musikken. Bodies er netop beriget musik: lyriske, melodiske, til tider kryptiske klangflader, som set under et er noget nær et værk. Sammenhængende, sanselige.

**** / Danish Desert Records / 39 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share