Heather Bambrick: Fine State

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Den JUNO- og ECMA-nominerede, canadiske jazzsangerinde, Heather Bambrick, er klar med et nyt album: Fine State. Herpå tager hun livtag med egne, originale numre, med standards som Rodgers’ og Hammersteins You’ve Got To Be Carefully Taught og Nascimentos, Brants og Lees’ Bridges og med poprocknumre som Phil Collins’ I Don’t Care Anymore og Donald Fagans Walk Between the Raindrops. Alt med sofistikeret charme og lethed. Med til historien om Fine State hører nemlig, at sangerinden bevæger sig i retningen af en lettere gang på jord, med lettere poppet sang og musik – hun er blevet mere ”spiselig”, mere ”mainstream”, selv om det stadig umiskendeligt er vokaljazz, hun bringer til torvs. Personligt foretrækker jeg de mest drævende ballader – f.eks. hendes egen sang, Off My List. Det er så fedt og drivende sentimentalt, at jeg kunne tage meget, meget mere (selv om jeg ikke selv er sentimental). Men også hendes versionering af Phil Collins’ monsterhit rammer skiven rent, mens andre numre går i glemmebogen.

**** / HB Music / 54 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share