Shuffle Demons: Crazy Time

Please follow and like us:

  • 7
  • Share

MUSIKANMELDELSE Shuffle Demons er et hårdtpumpet, powerfuldt jazzband – kendt i hjemlandet, Canada, for en uomgængelig sceneoptræden og indtil nu otte album. I spidsen står forsanger og alt- og barytonsaxofonist, Richard Underhill, men ellers fremstår de syv musikere i orkesteret som et sammentømret kollektiv blottet for uenighed om samværets præmisser. Bandet – de fire saxofonister, to bassister og trommeslageren – spiller en energisk, pulserende form for crossover-jazz, der kan give lytteren åndenød. At det forholder sig sådan, kan man forvisse sig om ved at lytte til Crazy Time, orkesterets niende album siden gennembruddet i 1984. Titelnummeret har endda hitpotentiale – det er et solidt og pågående nummer med sang og musik, der er catchy og umiddelbart til at forstå. Nummeret er på én gang seriøs fusion og uhøjtidelig drilleri. På den fede måde. Andre numre har berøringsflader til funk, rap og blues og alt det – sansen for de andre genrer – gør Shuffle Demons’ udtryk unikt.

**** / Stubby Records / 43 min.

Please follow and like us:

  • 7
  • Share