Jacek Kochan & musiConspiracy: Occupational Hazard

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Den polsk/canadiske jazztrommeslager, -komponist og –arrangør, Jacek Kochan, har spillet med et væld af store, internationale navne: John Abercrombie, Jerry Bergonzi, Kenny Wheeler, Joey Calderazzo, Dave Liebmann, George Garzone og Seamus Blake, for bare at nævne nogle få. Jacek Kochan er med andre ord et skattet sideman. Men også i eget navn har han præsteret udover det ”sædvanlige”. Han har således udsendt hele 22 album i eget navn – som kapelmester og komponist – og hans nye album, Occupational Hazard, vidner om, at hans sult langt fra er blevet stillet. Musikken på albummet er original, afsøgende, pågående, kalorierig og kompleks. Bag (eller foran) sig har Jacek Kochan en lang række dygtige musikere i forskellige konstellationer – musikere, der alle bidrager med kunstnerisk pondus og teknisk overskud. Blandt dem: den vietnamesisk/franske guitarist, Nguyên Lê, den cubanske altsaxofonist, Luis Deniz, og den canadiske pianist og vokalist, Elizabeth Shepherd. Især de gør sig godt bemærket med iørefaldende soli og solidt sammenspil.

**** / Roots2Boot / 52 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share