HiFiLo: Speak Your Name

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE HiFiLo aka Todd Pentney er en canadisk producer og pianist, der spiller et unikt miks af vintage synths, smooth improjazz og elektropop – vel at mærke med en live-intensitet, der næsten gør hans præstation synlig. Speak Your Name er hans første album, men man er som lytter ikke i tvivl om, at der her er tale om en musiker, der har mange kilometer bag sig. Hans musik er kontrastfyldt, men stilsikker. Mange facetteret, men stringent. Præget, helt generelt, af rutine, virtuositet og en åbenlys nysgerrighed overfor farvesammensætning og sammensmeltningen af det akustiske og elektroniske. Alt serveres med en laid-back snert af noget tropisk, noget eksotisk, noget flimrende i sommerlyset. At lytte til f.eks. Wanderlust, er som at se sig selv i kokospalmens skygge på en strand i Caribien. På dét medvirker fløjtenisten Rob Christian med udsøgt naturlighed og akkuratesse. Men, selv om der er meget godt at sige om debutalbummet, vil jeg også sige, at jeg savner kant. Savner at blive ramt af fornemmelsen af, at dette er bydende nødvendigt.

*** / Eget selskab / 32 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share