All Too Human: Because You’re Worth It

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Den danske rytmepioner, Peter Bruun, skabte i 2017 – sammen med Marc Ducret, Kasper Tranberg og Simon Toldam – orkesteret, All Too Human. I 2017 udsendte de fire deres første fælles album, Vernacular Avantgarde, og det blev både mødt med roser og forbløffelse, men at der var tale om fagligt solid og velfunderet innovation var der ingen tvivl om. Derfor var det også på sin plads, at Peter Bruun i 2019 modtog Carlprisen i kategorien, ”Årets jazzkomponist”. Med den nye plade, Because You’re Worth It, sætter Peter Bruun og hans ”legekammerater” alligevel ambitionsniveauet op – med et værk, der musisk bygger bro mellem den avantgardistiske jazz og den moderne partiturmusik og i øvrigt bygger bro mellem det auditive og visuelle, det grafisk komplekse og det naivt enkle. CD’en udkommer i et cover, der er på størrelse med en vinyl-single og udsmykket med en naiv tegning af en maske, og i coveret er der udover CD’en et foldbart, magisk spejl og otte håndtegnede analoge animationer, en til hver sang. Hvor ofte ser / hører man det? Musisk er stilen intuitivt pågående, til dels melodisk og lyrisk underfuld og fængende. Dette sidse bl.a. takket være udbygningen af orkesteret med Petter Eldh og Anders Banke.

*** / ILK Music / 37 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share