Dicte: All Good As it Is

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

I min optik er Dictes nye album hendes hidtil bedste. All Good As it Is er et modent, velovervejet, jordbundet album med indbyggede horisonter og tråde opad – til noget andet og større. Det fornemmer jeg fra første skæring, Can’t Be The Last, der er som et modent menneskes hyldest til livets mangfoldighed. Og jeg fornemmer det i så godt som alle de følgende skæringer – f.eks. i musiske perler som I’m On Fire, If You Love Me og The Beach. Dicte involverer sig personligt, med krop og sjæl og bringer dermed en forrygende autenticitet ind i sine sange, side om side med en teknisk, kompositorisk tyngde. Med sig i studiet – sikkert i volter – har hun haft en lang række kompetente musikere – navne som Jonas Struck, Nikolaj Torp Larsen, Simon Mohr, Jesper Elnegaard, Teitur Lassen og Mika Vandborg (for bare at nævne nogle). Og ud af det hele er der altså kommet et virkelig gedigent album, som jeg kan lytte til igen og igen, for selv om Dictes indiepop er enkel, rummer den også tågede landskaber og andre kompleksiteter, som for hver aflytning åbenbarer sig mere og mere.

***** / Stunt Records / 39 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share