Vinyl Floor: Funhouse Mirror

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Det københavnske pop/rockband, Vinyl Floor, har med Funhouse Mirror begået et melodisk, gennemført smooth indie-pop/rockalbum. Vinyl Floor – der tegnes af brødrene og multiinstrumentalisterne Thomas Charlie Pedersen og Daniel Pedersen – er tydeligt inspireret af tidligere tiders symfoniske pop/rockmusik, og kærligheden til den form for musik deler de to helt åbenlyst med andre, for med sig på albummet har de et hold af stærke gæster – Rasmus Bruun (guitar og bas), Rob Stoner (basguitar), Bebe Risenfors (kontrabas, klokkespil, slagtøj og diverse blæseinstrumenter) og Christian Ellegaard (violin og cello) – som alle er med på vintage-vognen. Bassisten Rob Stoner er f.eks. ikke en hvem-som-helst. Han har spillet med Bob Dylan, Joni Mitchell, Don McLean, Link Wray og Bruce Springsteen m.fl. Heller ikke mastering har brødrene overladt til amatører. Funhouse Mirror er masteret af Ted Jensen, som også har masteret musik for navne som The Eagles, The Rolling Stones og Madonna. Det er med andre ord store ambitioner, brødrene har haft. Og på mange måder lykkes de. Funhouse Mirror er i hvert fald et solidt, vellykket og melodramatisk album, som er let at give sig hen til. Eksempelvis er et nummer som Pretty Predictable ildevarslende smukt og et nummer som Dear Apollon er romantisk smukt. Stærkest står dog nummeret, Clock With no Hands.

****  /  Karmanian Records  /  41 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share