Tigeroak: Living and Living

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Tigeroak er en ny, pladedebuterende, dansk duo bestående af Laurits Steen Møberg og Anna Prinds. De tos musiske genre er et udflydende, lyrisk grænseland mellem neo-soul og smooth undergrundsjazz med vokalen i centrum. Grænselandet er helt åbenlyst de tos hjemmebane – de mestrer subgenren til fulde, naturligt og ubesværet. Kan deres metier. Møberg og Prinds har da også selv skrevet otte af de ni originale sange og kompositioner. Og med førstnævntes guitar, bas, rhodes, synths og helt generelle lyddesign og sidstnævntes sanselige vokal formår de to altså at frembringe en form for musik og sang, der instrumentalt er raffineret, blankpoleret, og ja, netop smooth – til tider endda inspireret af trip-hop og hip-hop – og vokalt dybt personlig, sanselig og fuld af glød. Med sig på albummet har duoen fire gæstemusikere, heriblandt Peter Marott, der eminent spiller trompet på åbningsnummeret, som også er titelnummer. Living and Living er så gennemført smukt et nummer, at jeg alene på baggrund af dét vil hævde, at Tigeroak er en konstellation, vi kommer til at høre meget mere om og til i årene, der kommer.

****  /  April Records  /  36 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share