Morten Carlsen – Rigtige mænd får ikke depression

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

To dramaer har – mere end noget andet – sat deres præg på hans liv. Det ene udsatte hans forældre ham for. Det andet udsatte han sin egen søn for…

Morten Carlsen voksede op i Hedehusene – med en løgn. Hverken hans mor eller far fortalte ham, at han var et uægte barn undfanget ved et sidespring. Både hans mor og far slog det hen, når han spurgte, hvorfor han havde krøller og hans storebror glat hår. Hele provinsbyen vidste tilsyneladende, hvem hans biologiske far var, men alle i byen var en del af en ”pagt,” for ingen sagde noget til ham. Før sent i livet. Da skaden var sket. Da han havde erfaret, at dem, han skulle kunne stole på, løj for ham. Resten af hans nu 50-årige liv har været præget af mistillid overfor andre.

Som 25-årig fik han selv en søn. Godt et år efter rykkede han sine egne, kærestens og barnets rødder op og flyttede til Sverige. Snart fulgte en skilsmisse, og siden tog ekskæresten sønnen under armen og flyttede tilbage til Danmark. I et år så Morten Carlsen ikke sine søn. Men så besluttede han at kidnappe ham. Dén beslutning udviklede sig til et drama, der den dag i dag trækker sine spor i hans og den nu voksne søns liv.

Rigtige mænd får ikke depression handler om et almindeligt menneske, der har oplevet noget ekstraordinært. Bogen handler om en eventyrer, en overlever, en købmand, kræmmer, lytter og fortæller, som ikke er bange for livet. ”Smelter isflagen under mig, springer jeg bare over på en ny.”

Rigtige mænd får ikke depression er skrevet af journalisten, Ivan Rod, og udgivet på dennes forlag.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share