Anders Mogensen: Just Another Day At The Office

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Allerede for to årtier siden var har en trommeslager, man måtte regne med: et bemærkelsesværdigt talent på den danske jazzscene.
Aldrig i løbet af de to årtier er han – mig bekendt – gået i stå, kunstnerisk. Derfor vil det nok – tyve år inde i hans karriere – være rimeligt at kalde ham rutineret, men alt andet end rutinepræget i sin tilgang til jazzmusikken.
Trommeslageren Anders Mogensen er stadig vital. Og netop derfor er der grund til at hæfte sig ved nyt fra hans side – selv om det nye i dette tilfælde har en lidt misvisende titel. Musikken på hans nye album vidner ikke om, at han har haft endnu en kedelig dag på sin pind.
Han har selv skrevet størstedelen af materialet til det nye album, og han forløser det med stor troværdighed i et velsmurt samspil med den amerikanske tenorsaxofonist Gary Thomas, den danske bassist Daniel Franck og den danske pianist Carl Winther.
Musikken fremstår forfriskende, gennemtænkt, helstøbt. Kompleks. Og især løftet af Gary Thomas’ eminent stilsikre udtryk. Just Another Day At The Office er fedt swingende, moderne instrumentaljazzmusik.
****
SteepleChase Productions
60 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.