Simon Lynge: The Absence of Fear

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Dansk/grønlandske Simon Lynge er ikke så kendt herhjemme. Men dét burde singer-songwriteren måske være, for tabt bag en vogn er han altså ikke. Dét ved eksempelvis Emmylou Harris, med hvem han har turneret. Og det ved den, der opmærksomt følger nogle af Hollywoods TV- og filmproduktioner. Simon Lynge er en kompetent singer-songwriter med sans for popmusikkens virkemidler. Han er i sandhed en singer-songwriter af internationalt tilsnit, hvilket hans nye album, The Absence of Fear, vidner om. Albummet har det, der skal til for få et internationalt gennembrud. Det har et internationalt tilsnit. En international sound. Og er tekstuelt bygget om omkring universelle temaer som kærlighed og længsel. The Absence of Fear er i enhver forstand smooth pop af den internationale – og strømlinede – slags. Albummet er oven i købet flot produceret. Og sangeren selv? Han lyder som en nutidens svar på Art Garfunkel. Aldeles prof! Men… der er et ”men”. For kant, dét er der ikke meget af. Og dét er albummets overordnede problem. Det er pænt, men også uden særlige kendetegn, uden unikke fingeraftryk. Og alligevel imponerer Simon Lynge med det.
****
Natural Machine Recordings
55 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.