Taylor Cook: The Cook Book

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den unge, canadiske jazzsaxofonist, Taylor Cook, albumdebuterede i 2009. Men først nu, hvor han er blevet 25, udsender han en egentlig opfølger, The Cook Book. Ganske vist er flere af numrene på denne opfølger versioneringer af tidligere numre, men versioneringerne emmer faktisk af så meget mere erfaring og tyngde, at man kan tale om noget nyt. At det skulle tage ham så lang tid at genopfinde sig selv på album skyldes, at han i begge arme er blevet hevet ind i andres projekter, men det er godt, at han også gør sig fri og betænker sig selv og sit. For han har noget at have sit talent i. På det nye album er hans det f.eks. blevet udfoldet i et tæt samarbejde med Rolling Stones’ saxofonist, Tim Ries, som har produceret albummet. Albummet rummer numre, der er indspillet af Cooks kvintet og numre, hvorpå der optræder op imod en snes musikere, men selv til trods for den variation, det afstedkommer i udtrykket, hænger lortet sammen. Selv om enkelte numre må beskrives som swingjazz og andre som pågående jazzrock.

****  /  Eget selskab  /  59 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share