Lindsey Stirling: Brave Enough

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Hun er mormon, født og vokset op i en ”fattig” familie i en flække i Utah, men i 2010 – i en alder af 23 – fik hun med ét et gennembrud som kunstner i TV-showet, America’s Got Talent – og det som performer, danser og hip-hop violinist. Selv om hun ”kun” nåede til kvartfinalen, fik hun en kontrakt med Universal Music og i dag er hun en ”superstjerne” med mere end 800 millioner kliks på YouTube.

Hun udgav sine to første album i henholdvis 2012 og 2014 og slog med dem sit navn fast. Hun solgte masser af albums og vandt et hav af priser – bl.a. en Billboard Music Award i 2015 for bedste ”Top Dance/Electronic Album” og to tyske Echo Music Awards i 2014 og 2015 for bedste ”Cross Over Act”.

Nu foreligger så hendes tredje album, ”Brave Enough”, som genremæssigt kan beskrives som et hæsblæsende cross over mellem klassisk musik, elektronisk pop og dupstep. Albummet er i dén grad gennemarbejdet og emmer i dén grad af energi. Og dét med afsæt i den elektrificerede violin og dansen. ”Brave Enough” byder på samarbejder med bl.a. Christina Perri, ZZ Ward og Carah Faye og fremstår som det, det er: Strømlinet pop af teknisk høj kvalitet.

****  /  Universal Music  /  55 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share