Alex Riel & Stefan Pasborg: Drum Faces

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Gudfar og Gudbarn. Tæt forbundet er de. Også i kraft af deres virke som trommeslagere.
Siden 2006 har de ved flere lejligheder leget sammen. Dét er baggrunden for det fælles album, Drum Faces, som ganske vist også præsenterer en række andre musikere – Carsten Dahl, Jeppe Tuxen, Niclas Knudsen, Verneri Pohjola, Petter Wettre, Thomas Fonnesbæk og Thomas Vang – men som ikke desto mindre eret outcome af Riels og Pasborgs fælles leg.
Drum Facesafspejler, at de begge er vidtfavnende: at Riel ikke bare er jazztrommeslager, men f.eks. også har været en afgørende rockmusiker i Savage Rose; og at Stefan Pasborg ikke bare er jazztrommeslager, men har en forkærlighed for tung rock.
Fuldt udbytte af Drum Faces får man imidlertid kun, hvis man er trommenørd. For albummet stritter i lidt for mange retninger. Dets i særklasse bedste nummer er en koncertoptagelse af Byen Vågner, Savage Rose’s signaturnummer – her med Tuxen på et hæsblæsende orgel og Knudsen på en stærkt supporterende guitar – og hele tiden med de to trommeslagere som fremaddrivende baggrundsfigurer. Det nummer er til gengæld – i sig selv – så godt, at aflytning på det kraftigste må anbefales!
****
Stunt Records
47 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share