Mongotube: 432

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Mongotube er et nyt dansk pop-orkester med (skuespiller- og) sanger-inde, Lotte Arnsbjerg, i spidsen. Og 432, dét er orkesterets debutalbum.
432 er et album, der er kendetegnet ved en fortættet, næsten stoflig lyd, elementer af både pop- og world-musik og en i særklasse sanselig interaktion mellem instrumenterne og vokalen. Albummets titel refererer til 432 Hz, også kaldet kammertonen. Albummet er da også mikset og udgivet i netop 432 Hz.
Ifølge orkesteret, har toner og musik gennem årtusinder været brugt til at afbalancere og helbrede såvel krop som sind, og netop dét er efter sigende målet med 432, som – indrømmet – fremstår sansemættende, mærkbar (og måske helbredende).
Konstellationen bag albummet er stærk. Orkesteret består af garvede kræfter som Nils Henriksen (Sanne Salomonsen, C.V. Jørgensen) Tomas Ortved (Sort Sol), Moussa Diallo (Anne Linnet, Savage Rose), Ayi Solomon og Gavino Murgia og anføres af komponisten og produceren, Torben Egeris, og Arnsbjerg. Sammen har den konstellation konstrueret et musisk univers, der er i særklasse er kendetegnet ved god produktion.
Enkelte numre forekommer noget en-dimensionelle, men andre er aldeles habile i både komposition, udførelse og produktion.

***
Target
48 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.